Rena pappaskämt i åttapixlarsdusch

Det finns en anledning till att spelet heter just ”Shower with your dad” och inte ”Shower with dad”: det är nämligen mycket viktigt att det är just DIN pappa du duschar med.

 

Shower with your dad simulator 2015: Do you still shower with your dad? är ett indieretrospel i en blöt åttapixlarsduschmiljö. Det består av olika banor, varav några måste låsas upp med hjälp av de banor som finns tillgängliga från start. Varje spel går i princip ut på samma sak: hitta just DIN pappa! Det finns tre olika far- och sonpar, och det är viktigt att du inte råkar halka in i fel pappa. När du duschat tillräckligt med din pappa så ska du rädda honom i ett flygande badkar, och samtidigt skjuta ned de som inte är din pappa.

 

Vi känner igen mekaniken från gamla dagars spel, och givetvis följer det showerwithyourdad02spelfilosofin ”easy to learn, hard to master”. Du använder piltangenterna och ibland musen för att samla poäng och klara av banorna, och det blir riktigt svårt till slut. Jag ska erkänna att jag inte orkade försöka klara av hela spelet när jag skriver detta: mest för att jag behövde en paus. Det är intensivt, svårt och riktigt roligt. Det fåniga temat och de dåliga pappaskämten gör att en spelar småskrattandes emellanåt, trots att det är så svårt. Under spelets gång råkade jag ut för en bugg (min pappa försvann :'(), men i övrigt så finns det inte mycket att klaga på. Det är ett väldigt underhållande retrospel som dödar ett par timmar eller så, särskilt om en verkligen vill nå alla achievements.

 

Lisa Zetterström

Poängöversikt (0-10)
Originalitet - 8.9
Spelkänsla - 9
Spelglädje - 9.6
Normbrytande - 7.5
Spelbarhet - 9.8
Sammanfattning
8.96
Taggad

Similar Posts

2 thoughts on “Rena pappaskämt i åttapixlarsdusch

Kommentera